Op 18 januari 2016 heeft Triodos Foundation een donatie gedaan aan de 7Senses Foundation. Deze stichting werft fondsen ten behoeve van actieonderzoek in met name ontwikkelingslanden. Triodos Foundation is onder de indruk van het werk wat 7Senses daar doet met actieonderzoek en hoe zij daarmee een nieuwe vorm van ontwikkelingssamenwerking laat zien, waarbij lokale communities zelf hun problemen aanpakken en daarmee minder afhankelijk worden van westerse hulp. Dat was aanleiding om de 7Senses Foundation te steunen.

De 7Senses Foundation is zeer verguld met deze donatie, omdat die haar in staat stelt haar operatie verder te professionaliseren, daarmee nog beter haar mooie werk te doen en de toepassing van actieonderzoek te stimuleren!

Over 7Senses

7Senses doet actieonderzoek, met name in ontwikkelingslanden. Daarmee zorgt ze voor vernieuwing in ontwikkelingssamenwerking. Actieonderzoek leidt tot eigenaarschap, wederzijds vertrouwen en positiviteit onder lokale belanghebbenden en daarmee tot duurzame impact!

Actieonderzoek is eveneens een belangrijk hulpmiddel in te ontwikkeling van ecosystemen. Als expertpartij op dit gebied is 7Senses daarmee een vaste waarde binnen het ecosysteem van Business21.