De website van Business21 is vernieuwd! De indeling is aanzienlijk verbeterd. Zo worden de nieuwste blogs en nieuwsberichten nu prominent rechtsboven op de homepagina weergegeven. Daarnaast is op de homepagina nu snel en overzichtelijk te vinden wat Business21 te bieden heeft.

Business21 helpt organisaties om zich klaar te maken voor wat deze tijd van hen vraagt. Kernelement daarin is dat organisaties gaan werken op zogenaamde platforms. Platforms – die offline en online ontmoetingen faciliteren – stellen organisaties in staat hun wendbaarheid en slagkracht te vergroten door op flexibele wijze de verbinding te maken tussen eigen resources (mensen en middelen) en resources van buiten.

Dit werken met platforms biedt op uiteenlopende terreinen grote voordelen. Om dit inzichtelijk te maken hebben we diverse thema’s benoemd en beschreven. Daarmee doet u inspiratie op en vindt u snel op welke wijze Business21 kan helpen uw business te versterken. Wij helpen u díe kansen te pakken, die de nieuwe realiteit voor uw organisatie te bieden heeft!

Daarnaast geeft de nieuwe website een beter overzicht van het ecosysteem waarin Business21 zelf opereert. Op de pagina “Over ons” ziet u welke communities onderdeel zijn van dit ecosysteem en welke bijdrage zij leveren aan de dienstverlening van Business21. Met afzonderlijke tabjes zoomt u eenvoudig in op de afzonderlijke communities.

Tevens nieuw is de Business21 Academy pagina . Hier leest u hoe we u helpen uw kennis een vaardigheden op het niveau te krijgen dat de nieuwe realiteit van u vraagt. Hier vindt u niet alleen onze eigen masterclasses en overige trainingen, maar ook trainingen van anderen uit het Business21 ecosysteem. Houdt deze pagina in de gaten, het aanbod wordt de komende tijd nog fors uitgebreid!