Inzicht en ontwikkeling

De nieuwe business-realiteit vraag om nieuwe competenties en een andere mindset

De Business21 Academy verzorgt masterclasses en trainingen die inzicht geven in de businessrealiteit van de toekomst. Deze worden verzorgt door Business21 zelf en door partijen uit ons ecosysteem. Op die manier bent u verzekerd van state-of-the-art kennis en ervaring rondom alle facetten van die nieuwe businessrealiteit. De programma’s uit de Academy bieden een uitgelezen mogelijkheid om uw kennis en slagkracht te vergroten en andere leiders en professionals te ontmoeten die nadenken over wat nodig is om in de toekomst succesvol te zijn en blijven.

Daarnaast bieden we het Business21 Academy Portal. Daarop zijn communities gevormd rondom een deel van de masterclasses en trainingen. Als deelnemer kunt daar lid van worden. De verkregen inzichten en kennis worden in de community benut om onderwerpen die u van belang vindt uit te werken. U blijft hierdoor in verbinding met andere leiders en professionals en maakt gebruik van elkaars kennis en ervaring. Dit is een effectieve manier om succesvol te zijn en blijven en om elkaar te versterken.

Hieronder vindt u het actuele aanbod:

Masterclass “Platforms als strategie”
Leer nu hoe uw organisatie er morgen uit kan zien. Maak kennis met de voordelen van werken met platformen en ervaar hoe u wendbaarheid, innovatievermogen en productiviteit van uw organisatie fors kunt verhogen!

Lees hieronder meer over deze masterclass …

Masterclass ‘Platforms als strategie’

Data: 5 april en 10 mei 2016

Tijdsinvestering: 3,5 uur (van 13:00 tot 17:00 + borrel)

Aantal deelnemers: max. 20


Er zijn volop aanwijzingen dat het gebruik van platforms een belangrijke rol heeft bij het succes van bedrijven. Het is ook veelzeggend dat de platformeconomie in snel tempo toeneemt. De masterclass Platforms als strategie geeft deelnemers inzicht in de mogelijkheden en voordelen dat het werken op basis van platforms biedt.  Zij leren dat het toepassen van platforms een kosten-effectievere weg is om een ongeëvenaard concurrentievoordeel op te bouwen en om sneller en beter resultaat te behalen.

Voor wie is het bedoeld?

Deze masterclass is bedoeld voor directie,  senior management, leiders en andere professionals met als aandachtsgebied  strategie, innovatie, sourcing, groei en samenwerking.

De masterclass geeft inzicht in

  • veranderende business needs door de opkomst van de platformeconomie
  • een open blik op de uitdagingen en voordelen van samenwerking op basis van platforms
  • aanzet van een aanpak om als bedrijf succesvol  te kunnen zijn in de platformeconomie
  • aan de masterclass is een professionele groepen gekoppeld. Als deelnemer kunt u daar lid van worden

Investering: € 375,- ex. BTW

Locatie: volgt

Schrijf u nu in: klik hier..

WEM Training

Data: 15-16 maart 2016, 18-19 mei 2016

Tijdsinvestering: 2 dagen (incl. lunch)

Aantal deelnemers: max. 12


Wilt u webapplicaties bouwen zonder programmeren? Het ontbreekt u aan de tijd om te leren programmeren? WEM biedt uitkomst! Met WEM brengt u eenvoudig uw businessprocessen online. Door te prototypen en de workflow werkendeweg te perfectioneren. Lange ontwerp- en ontwikkeltrajecten zijn niet meer nodig!

In de WEM Basic training leert u hoe u eenvoudig complete webapplicaties kunt bouwen. Binnen 30 minuten training hebt u een eerste volledig funtionerende applicatie gebouwd. Vervolgens bouwt u deze applicatie verder uit en leert zo de basisfunctionaliteit van het WEM platform beheersen. De training is zeer interactief, omdat dat de beste manier is om met WEM te leren werken.

Voor wie is het bedoeld?
De WEM Basic training is bedoeld voor functioneel ontwerpers, businessanalisten, 2e lijns support medewerkers en beginnende WEM applicatieontwikkelaars.

Na de WEM Basic training, kunt u:

  • Eenvoudige WEM applicaties maken
  • Functionaliteit en gebruikersinteractie toevoegen aan bestaande WEM applicaties
  • De flow en werking van complexe WEM applicatie begrijpen
  • Kleine tot middelgrote wijzigingen in complexere WEM applicaties doorvoeren
  • Een inschatting maken van de benodigde tijd om nieuwe functionaliteit toe te voegen
  • WEM applicaties testen

Investering: € 1.000,- ex. BTW

Locatie: volgt

Schrijf u nu in: klik hier..